logo johnbrayan.com

Abonner På Nyhetsbrev

Abonner på vårt siste nyhetsbrev for å få nyheter om spesialrabatter.

a

Deilige kaffeblandinger med naturlig smak

Historie Om Colombiansk Kaffe

HISTORIE OM COLOMBIANSK KAFFE

HVORDAN KAFFEN ANKOMMER I COLOMBIA

Alle hendelsene har funnet sted i Afrika, spesielt i Etiopia, hvor kaffe først ble inntatt ved å infisere eller tygge bladene, før årene med ekspansjon, først i verden og i Tyrkia i 1554.

I seil XVII kom den inn i Europa gjennom havnen i Venezia og utvidet seg over hele kontinentet for å endelig nå Amerika så tidlig som seil XVIII. De som er ansvarlige for denne utvidelsen til nye kontinenter flykter fra Nederland, som ikke er avhengig av araberne.

Således, i begynnelsen av det 18. lyset, leder Nederland verden i kaffeproduksjon.

En av teoriene om hvordan man leser latinamerikansk kaffe er at nederlandske kvinner kjente det slik det var i Surinam, og franske kvinner dro tilbake til begynnelsen av det attende århundre i Colombia og Brasil.

På 1800 -tallet hadde det blitt en avling av stor betydning, som også ble påvirket av det faktum at kaffe i midten av dette århundret angrep avlingene i Ceylon, i dag Sri Lanka, som på den tiden var produsentene. Viktigste kaffe . .

Kaffe i Colombia har en historie på rundt 300 år siden jesuittene brakte den på 1700 -tallet. I 1835 ble de første posene som ble produsert i den østlige sonen eksportert fra tollvesenet i Cúcuta.

Legenden forteller at økningen i kaffeproduksjonen i Colombia var takket være jesuittpresten Francisco Romero i en by nord i Santander, kalt Salazar de las Palmas.

KAFFE ER DEN NEST MEST KONSUMERTE DRIKKEN I VERDEN, ETTER VANN.

Da hans trofaste gikk til tilståelse, påla presten kaffe på dem som en bod for å sone for deres synder. 

Takket være dette sies det at kaffeproduksjonen begynte å ekspandere til andre avdelinger, og i 1850 hadde den nådd Cundinamarca, Antioquia og Caldas 

.

På slutten av 1800 -tallet hadde produksjonen vokst fra 60 000 poser til mer enn 600 000, noe som gjorde det klart at mesteparten av denne produksjonen var fra gårder til store grunneiere, og på slutten av 1800 -tallet var kaffe allerede den viktigste eksporten . produkt som Colombia. mottatt mynt for.

Overgangen fra 1800- til 1900 -tallet forårsaket et stort fall i internasjonale priser og følgelig en krise for grunneiere som fullstendig forandret landskapet.
Dette favoriserte de små produsentene som hadde vokst opp, og ledelsen for kaffeutvikling flyttet til den vestlige sonen.

I 1927 ble National Federation of Coffee Growers opprettet, som har ansvaret for å organisere kaffedyrkere for å representere dem og passe på deres rettigheter.

I 1938 ble forskningssenteret CENICAFÉ født, ansvarlig for prestasjoner som Castillo -sorten, motstandsdyktig mot skadedyr som rust.

To viktige hendelser fant sted i 1959: karakteren til Juan Valdez ble født og Café de Colombia -kontoret ble åpnet i Tokyo, noe som gjorde Japan til den andre forbrukeren av Café de Colombia i verden i dag.

I 1984 skapte han den særegne celloen til Café de Colombia, som identifiserte ham i alle verdenshjørner.

Post a Comment