logo johnbrayan.com

Abonner På Nyhetsbrev

Abonner på vårt siste nyhetsbrev for å få nyheter om spesialrabatter.

a

Deilige kaffeblandinger med naturlig smak

Historie Om Kolombisk Kaffe Hvordan Kaffe Kommer Til Colombia

HISTORIE OM KOLOMBISK KAFFE HVORDAN KAFFE KOMMER TIL COLOMBIA

Alle hendelsene har funnet sted i Afrika, spesielt i Etiopia, hvor kaffe først ble konsumert ved å infisere eller tygge bladene, før årene med ekspansjon, først i verden og i Tyrkia i 1554.

I Sail XVII kom den inn i Europa gjennom havnen i Venezia og ekspanderte over hele kontinentet for til slutt å nå Amerika så tidlig som Sail XVIII. De som er ansvarlige for denne utvidelsen til nye kontinenter, flykter fra Nederland, som ikke er avhengig av araberne.

Dermed, i begynnelsen av det 18. lyset, er Nederland verdensledende innen kaffeproduksjon.

En av teoriene om hvordan man leser latinamerikansk kaffe er at nederlandske kvinner følte det slik det gjorde i Surinam, og franske kvinner gikk tilbake til begynnelsen av det attende århundre i Colombia og Brasil.

På 1800-tallet var det blitt en avling av stor betydning, som også ble påvirket av at kaffe i midten av dette århundret angrep avlingene på Ceylon, i dag Sri Lanka, som på den tiden var produsentene. Hovedkaffe. .

Kaffe i Colombia har en historie på rundt 300 år siden jesuittene brakte den på 1700-tallet. I 1835 ble de første posene produsert i den østlige sonen eksportert av Cúcuta-tollen.

Legenden sier at økningen i kaffeproduksjonen i Colombia var takket være jesuittpresten Francisco Romero i en by nord for Santander, kalt Salazar de las Palmas.

KAFFE ER DEN NESTE MEST FORBRUKTE DRIKKEN I VERDEN, ETTER VANN.
Da hans trofaste tilsto, helte presten kaffe over dem som en bot for å sone for deres synder. Takket være dette sies det at kaffeproduksjonen begynte å utvide seg til andre avdelinger, og i 1850 hadde den nådd Cundinamarca, Antioquia og Caldas.
På slutten av 1800-tallet hadde produksjonen vokst fra 60 000 poser til mer enn 600 000, noe som gjorde det klart at det meste av denne produksjonen var fra gårder til store grunneiere, og på slutten av 1800-tallet var kaffe allerede den viktigste eksporten. … produkt som Colombia. mottatt mynt for.

Overgangen fra 1800- til 1900-tallet førte til et stort prisfall internasjonalt og følgelig en krise for grunneierne som endret landskapet totalt.
Dette favoriserte småprodusentene som hadde vokst opp, og ledelsen av kaffeutviklingen flyttet til vestlig sone.

I 1927 ble National Federation of Coffee Growers opprettet, som er ansvarlig for å organisere kaffedyrkere for å representere dem og ta vare på deres rettigheter.

I 1938 ble forskningssenteret CENICAFÉ født, ansvarlig for prestasjoner som Castillo-varianten, motstandsdyktig mot skadedyr som rust.

To viktige hendelser fant sted i 1959: karakteren til Juan Valdez ble født og Café de Colombia-kontoret ble åpnet i Tokyo, noe som gjør Japan til den andre forbrukeren av Café de Colombia i verden i dag.

I 1984 skapte han den karakteristiske celloen til Café de Colombia, som identifiserte ham i alle verdenshjørner.

Post a Comment