logo johnbrayan.com

Abonner På Nyhetsbrev

Abonner på vårt siste nyhetsbrev for å få nyheter om spesialrabatter.

a

Deilige kaffeblandinger med naturlig smak

Hjemmelaget Iskaffe Og Iste

Hjemmelaget Iskaffe Og Iste

Iskaffe er en morsom og enkel måte å lage is på. Det er gjerne populært å fylle iskaffebollene med karamellisert sukker eller kjeks, men du kan også velge å bruke andre smaker. Du kan for eksempel bruke vaniljekrem som innhold, eller sjokolade. Vi har funnet noen flotte oppskrifter på iskaffe, som du kan prøve ut.

Iskaffe er et veldig populært drikk i Norge, og det er ikke så rart. Iskaffen kan med fordel lages hjemme og serveres i dessertglass, og smaken blir enda bedre når du har laget den selv. Du kan bruke iskaffen til å drikke i isglass, eller du kan tilsette en annen væske i iskaffen for å lage en varm drink.

Iskaffen er en enkel oppskrift som trenger lite utstyr for å kunne gjøres. Den består av kakao, melis eller sukker, vaniljeekstrakt og kaldt vann. Du kan bruke melis for å få den rikere smaken eller sukker for at den skal være sunnere. Hvis du vil ha en karamellisert is, må du bruke kokosolje eller smeltet sjokolade over toppen av glasset.

Iskaffe med sjokolade og vaniljemelk

Skummet melk, sukker og kakao til en krem. Ha i iskaffe fra kaffebønner og rist i kjelen. Tilsett vaniljesukker og bland godt. Del i 2 glass og sett de til ca 2 minutter i fryseren før du server.

Iskaffe er en viktig del av norsk kultur, og har vært det i mange år. Det er derfor vi i TINE Kjøkken stadig gjør vårt ytterste for å utforske iskaffen og bringe deg det beste innen hjemmelaget iskaffe og iskaffe butikk.

I vår online butikk finner du alt du trenger til å lage hjemmelaget iskaffe med vaniljemelk eller hvordan du kan bruke ismaskinene dine på en bedre måte. Vi er klar over at det å lage hjemmelaget iskaffe selv ikke alltid er like lett, så vi har samlet oppskriftene på alle slags is til deg!

Iskaffe og iste er en klassisk norsk kombinasjon som du kan lage selv. Det er enkelt å lage iskaffe og iste hjemme, og dette er et perfekt alternativ til de tradisjonelle valgmulighetene i butikken. Du kan gjerne velge å lage din egen kakao til iskaffen din, slik at den blir helt spesiell.

Kjøp bare ingrediensene du trenger for å lage hjemmelaget iskaffe og iste. Iskaffen kan være med eller uten sjokolade, enten du vil ha den med eller uten vanilje- eller fruktmikser. Iste kan du bruke mye av samme grunn som iskaffe, og det er flere varianter å velge mellom!

Iskaffe kan være en perfekt dessert, så vel som en god kopp med kaffe. Den er kalorifri og laktosefri, og den smaker veldig godt! Hvis du vil lage iskaffe selv, kan du gjøre dette på 5 minutter.

1. Bruk en shaker eller et glass med iskaffe og vaniljestang til å tørke ut skummet fra isen.

2. Bland ca 3 dl iskrem med ca 2 dl melis i en blender eller food processor.

3. Tilsett eventuelle andre ingredienser som du ønsker (for eksempel havsalt og sukker).

4. Smak til med litt mer melis om nødvendig (hvis du ønsker det søte) eller mer melis om nødvendig (hvis du ikke liker det søte).

Å lage din egen hjemmelagde iskaffe er en fin måte å spare penger på og få en deilig drink som smaker akkurat som de du kjøper i butikken. Her er noen tips for å hjelpe deg med å lage god hjemmelaget iskaffe:

-Bruk isbiter av god kvalitet laget av filtrert vann. Dette vil bidra til å holde iskaffen din ren og frisk.

-Ikke overdriv med melk eller fløte! Hvis du tilsetter for mye meieriprodukter, vil det endre teksturen på drikken din og få den til å smake vannaktig i stedet for fyldig. Ønsker du mer sødme, tilsett mer sukker eller søtningsmiddel i stedet.

-Hopp over de smaksatte sirupene! Disse kunstige smakene kan gi drinken din en merkelig ettersmak som ødelegger hele opplevelsen! Prøv heller å legge til frisk frukt eller sjokoladespon for ekstra smak uten å måtte bekymre deg for kjemikalier!

Here are some tips to help you make great homemade iced coffee:

Hjemmelaget iskaffe og iskaffe butikk

Hjemmelaget iskaffe er et godt alternativ til kaffebaren, hvis du vil unngå å spise så mye sukker. Den beste måten å lage hjemmelaget iskaffe på er ved å koke kokosvann, men du kan også bruke vaniljeis eller jordbærsyltetøy. Røren blir ikke tykk som den blir i en kaffebar, men det er likevel en god smak av is med en litt tynnere konsistens.

Iskaffe butikk

I TINE Kjøkken har vi en rekke ulike varianter av iskaffe: fra naturlige oppskrifter til de med sjokolade eller laktosefri. Selvfølgelig finnes også iskaffebarer med dessert-oppskrift som passer perfekt for deg!

Rask levering, try

Iskaffe er ikke bare for de som liker å drikke kald drikke på sommeren. Det er også for dem som setter pris på god smak og nytelse.

Innledningsvis: Hvordan lager jeg iskaffe?

Iskaffe kan lages på flere ulike måter, men det beste er om du bruker melken til å lage gjærsyre eller kloridsyre. Du kan også bruke vann med et tynt lag av melk i glasset, som vil gi deg en mer grov konsistens enn når du bruker vanlig melk. Men hvis du likevel liker det mer flytende, kan du bruke et tynt lag av melk med vannet i glasset.

Selve prosessen med å lage iskaffe er veldig enkel: Du trenger bare å bruke ren kaffe eller te (med smak), røren fylles med melk, helles over i et glass med vann

Iskaffe med sjokoladesaus

Iskaffe med sjokolade er den perfekte koppen å starte dagen med.

I skafferiet finner du deilig hjemmelaget iskaffe med vaniljemelk og sukkertøy, vaso iskaffe, laktosefri iskaffe, meny iskaffe og mye mer.

Du kan også lage dine egne favorittiske oppskrifter på våre sider.

Vil du ha en søtere variant? Da kan vi anbefale å prøve oppskrift på iskaffe uten kaffe eller hvordan lage iskaffe!

Kaffe + is = kjempestas!

Iskaffe er en ren nydelighet. Det er så godt å nyte den varme kaffen og samtidig får den en liten isbøtte på toppen. Denne oppskriften lager du på 4 måter, så velg den som passer best for deg og din familie.

Ingredienser:

– 1 dl melk

– 1 ss sukker (hvis du liker det)

– 1 ss kaffe (kall det hva du vil, for eks. espresso)

– 2 dl isglass (eller vanlig glass)

Bruk: Fyll glasset med vann, hell i kaffen, rør til sukkeret har smeltet og tar deg cirka 5 minutter. Smak til med kanel eller mer sukker om du ønsker det.

Post a Comment