logo johnbrayan.com

Abonner På Nyhetsbrev

Abonner på vårt siste nyhetsbrev for å få nyheter om spesialrabatter.

a

Deilige kaffeblandinger med naturlig smak

Kolombisk Kaffe John Brayan

KOLOMBISK KAFFE JOHN BRAYAN

KOLOMBISK KAFFE JOHN BRAYAN

Den berømte colombianske kaffen er en beskyttet geografisk indikasjon som ble anerkjent av EU i 2007. Dette navnet er gitt til 100% Arabica -kaffe som er produsert i kafferegionene i Colombia.
Globalt er Colombia det tredje aktive kaffeproduserende landet og den største produsenten av mild kaffe i verden. Noen av de viktigste landene der Colombia eksporterer kaffe direkte er: USA, Tyskland, Japan, Sverige.

En liten historie om colombiansk kaffe.

I løpet av 1900 -tallet var kaffe hovedproduktet av kommersiell aktivitet i Colombia og registrerte eksport av opptil 2560 poser. Siden den gang har Colombia gått i spissen for mild kaffeproduksjon.
Det er flere historier knyttet til ankomsten av kaffe til Colombia, en av dem indikerer at jesuittene brakte kornet direkte til New Granada rundt 1730, og på den annen side er det de som bekrefter at dette produktet kom takket være en reisende som kom fra Guyana til Venezuela.
Offisielt begynte den kommersielle dyrking av kaffe i 1835.

Hei Colombia, original og deilig colombiansk kaffe.

Et av de viktigste merkene for colombiansk kaffe er Hola Colombia, det anslås at dette selskapet har de beste kaffeprodusentene av denne opprinnelsen, og dette skyldes de geografiske og sosiale faktorene som gjør colombiansk kaffe til den godeste og mest utvalgte fra planeten .
Det colombianske landet er det perfekte miljøet for å dyrke kaffe, Arabica -sorten dyrkes 100%, den
Kaffeforbrukeren vil ikke ha noen blanding eller en vakker etikett som ikke informerer ham om nøyaktig hvordan kaffen han drikker er, derfor er kaffen som Hi Colombia produserer en opprinnelsesbetegnelse, noe som betyr at den overholder alle produksjonsbestemmelser og de holder dyrking og geografisk plassering identifisert som knytter det til høye kvalitetsstandarder i regionen.
Colombiansk kaffe er det trofaste beviset på at når naturen smelter sammen med mennesker, kan overraskende og smakfulle resultater oppnås.

Nøkkelen til suksessen til colombiansk kaffe: kvalitet

Colombiansk kaffe er motivert av perfekt kvalitet, og er derfor verdsatt over hele verden. Den har 4 opprinnelsesbetegnelser som er:

– Cauca
– Santander
– Huila
– Antioquia
Og siden 2005 også med en opprinnelsesbetegnelse gitt av EU.

Hva skiller Hei Colombia fra andre kaffe?

● Variasjon: de dyrker bare arabisk kaffe, som er en av de mest verdsatte for sin smak og aroma.
● Geografiske forhold: Tropisk klima og høyfjell ideelt for å dyrke kaffe.
● Prosesser: I Colombia dominerer manuell høsting ettersom det forbedrer kvaliteten på kornet.

Colombiansk kaffedyrking.

Dyrking av kaffe vil avhenge av utallige faktorer, alt dette vil avhenge av kvaliteten på planteartene som skal brukes (Robusta, Arabica), i tillegg til miljøet der treet vokser og dets genetiske faktorer.

Høstperioder er direkte forbundet med sesongmessigheten av avlingens blomster. Når det gjelder Arabica Coffee-arten, skjer innhøstingen mellom 210 og 224 dager like etter blomstringen. Disse blomstene er inkludert når planten lider av vannstråling etterfulgt av regn.

Konsentrasjonen i høsteperiodene favoriserer all høstingspraksis med total bruk av sofistikerte maskiner som i noen av tilfellene samler fruktene i en optimal modenhet, inkludert frukt som kan være overmodne eller litt modne.

Det er alltid spesielle tilfeller i Colombia, fordi nedbøren er forskjellig i hver region i landet. Slik blir det i visse colombianske regioner blomstring og moden frukt generert, i 50 uker av de 52 som året har.

Uregelmessigheten i høstperioder i Colombia, lagt til de store høydene og bakkene der kaffe blir sådd i de colombianske Andesfjellene, hindrer mekanisering i prosessene for alle innhøstinger og favoriserer selektivitet i innsamlingsprosessene.

Colombianske kaffedyrkere er klar over at ikke-selektiv utsamling kan redusere inntekten på mellomlang og lang sikt. Den colombianske produsenten vet at hvis han ikke er selektiv med avlingene, vil han ofre blomstene som utgjør den fremtidige inntekten, noe som vil være et hinder for å bestå kvalitetstestene som kreves av systemet.

Mangler i den colombianske kaffehøsten.

Kaffe tilberedt med korn fra frø med forskjellige utviklingsstadier kan utgjøre følgende mangler:

– Bitter aromaer og smaker på grunn av tilstedeværelsen av tørkede svarte frukter.
– Gjær forårsaket av overmodne frukter.
– Skarpe smaker og helt rare aromaer fra å samle frukt som er gjennomboret av insekter.

Colombiansk kaffe har blitt et referanseindeks over hele verden, anerkjent for sin jevne kvalitet og for sin respekt for kaffeprodusenten.

De 100% colombianske kaffemerkene som bruker Hei Colombia ingrediensmerke, kan representere sine kunders forpliktelse og påtegning om at de er utvalgte bønner med høy kvalitet.

Las estrategias de comunicación cafetera se han desarrollado al más alto nivel para llegar a nuevos consumidores y establecer una relación más cercana e irrelevante con ellos, y así desarrollar redes sociales alrededor de las comunidades cafeteras colombianas.

Markedsføring av colombiansk kaffe.

Kaffemarkedsføringssystemet i Colombia er utformet slik at forbrukerne får den beste prisen for kaffen i et sofistikert nettverk av salgssteder.
Det er et mulig tilbud at JOHN BRAYAN -kaffe dekker forbrukernes behov i nye segmenter og nye forbrukertrender.
Den beste kaffen vil alltid bli valgt for å kunne eksportere den, og at forbrukerne mottar et produkt som oppfyller alle kvalitetsstandarder i markedet og kan posisjonere merkevaren i en av de første posisjonene blant landets produsenter og eksportører.

Post a Comment