logo johnbrayan.com

Abonner På Nyhetsbrev

Abonner på vårt siste nyhetsbrev for å få nyheter om spesialrabatter.

a

Deilige kaffeblandinger med naturlig smak

Presskannekaffe

Presskannekaffe

presskanne

Kaffehuset John Brayan ligger i Tønsberg, en liten by ved sjøen i Vestfold. De har spesialisert seg på å lage presskannekaffe, og tilbyr et utvalg av forskjellige kaffeblandinger. Kaffebryggeriet ble startet opp av John Brayan selv, som er kjent for å være en ekspert på presskannekaffe. Hans kaffe er kjent for å være svært god, og han har vunnet flere priser for sin kaffe. Kaffehuset John Brayan er et populært sted blant lokale kaffedrikkere, og er et flott sted å besøke hvis du vil nyte en god kopp presskannekaffe.

Hva er presskannekaffe?

Presskannekaffe er en type kaffe som er laget ved å bruke en presskanne. Presskanner finnes i forskjellige størrelser og designs, men dette er den vanligste metoden for å lage presskannekaffe.

En presskanne består av to hoveddeler: en beholder til kaffebønner og vann, og en filterholder med et filter. Kaffebønnene blir plassert i den øvre behovet, og deretter fylles det med varmt vann fra kokeren. Når alt vannet er tilsatt, settes lokket på plass, og presskannerne blir satt på platen for å varme seg opp.

Når kannerne har nådd ønsket temperatur (vanligvis mellom 90-96 grader celsius), skrues de av platen, og filterholderen presses nedover i den øvre behovet. Dette tar ca. 30 sekunder. Når filteret er trygt på plass, kan kannerne snus opp ned, slik at kaffen renner ut i den nederste behovet

Fordeler med presskannekaffe

Presskannekaffe er en type kaffe som lages ved å bruke et presskanne. Dette er en kaffemaskin som har blitt svært populær de siste årene, og det er mange fordeler med å bruke denne typen kaffe.

For det første er presskannekaffe svært aromatisk og smaker fantastisk. Denne typen kaffe inneholder også mye mer koffein enn vanlig kaffe, noe som kan være en fordel hvis du trenger et energiboost.

En annen fordel med presskannekaffe er at den er veldig enkel å lage. Du trenger ikke noe fancy utstyr, alt du trenger er en presskanne og riktig type kaffebønner. Dette gjør at presskannekaffe er perfekt for folk som ikke har mye tid eller ikke ønsker å bruke mye tid på å lage kaffe.

Presskannekaffe er også veldig billig i sammenligning med andre typer kaffe. Du kan lett få tak i

Ulemper med presskannekaffe

Presskannekaffe har en tendens til å bli bitter, spesielt hvis den ikke er helt fersk. Den kan også bli for sterk, noe som gjør at mange mennesker foretrekker å bruke en mindre mengde kaffe i forhold til vanlig kaffekvernet kaffe. Dette er imidlertid noe som varierer fra person til person.

Hvordan lage presskannekaffe

Først, forbered deg ved å sette filter i presskanne og halemsyre i kanne. Hell så varmt vann i kanne, la det stå et minutt eller to før du Heller ca. en spiseskje med coffee grounds i filter.

Deretter, må du Plassere presskanne på en varmekilde slik at den blir godt oppvarmet før bruk. Når vannet er kokt, Hell det forsiktig over coffee grounds, start fra midten og arbeid deg utover kanter slik at alle coffee grounds blir våte.

La deretter kaffe stå å trekke i 4 minutter før du Presser ned plungeren langsomt. Løft deretter plunger opp igjen og server kaffen din umiddelbart eller pour den over i en termos dersom du vil ha den varm senere.

Oppskrifter på presskannekaffe

Karaffelen må forvarmes hvis du ikke vil at kaffen skal kjøles raskt ned når den først er laget. Fyll kannen med varmt vann og la den stå mens vannet koker. Vannet skal koke kjølig og kjølig. Mål opp riktig mengde kaffe i presskaraffelen. Vi anbefaler 60 gram kaffe per liter vann for å produsere en sterk kaffe. Tilsett riktig mengde vann når kaffen er ferdig traktet. Hell kaffen ned i stempelet så fort som mulig da det smaker så mye bedre.

Hvis en trykkkaraffel ikke er forvarmet før du heller vann i den, vil kaffen kjøles raskt ned. Hell varmt vann i trykkkaraffelen for å forvarme den. Du bør ha kokt vann til kaffen i tillegg til vannet du heller i trykkkaraffelen. Hell ønsket mengde kaffe og vann i trykkkaraffelen. Du kan la trykkkannen stå på en vekt mens du utfører disse trinnene for å sikre at den er godt fylt. Når stempelet er i øvre posisjon, la kaffen trekke i ønsket tid. Malingen av stempelet er den eneste variabelen som bestemmer bryggetiden for kaffen. Hvis du bruker trykkmalt kaffe, la den stå i omtrent seks minutter. For grovere eller finere maling justeres bryggetiden deretter.

Du må nærme den forvarmede trykkkaraffelen for å få mest mulig ut av kaffen. Muggen forvarmes ved å helle kokt vann fra springen eller vannkokeren i den. Hvis karaffelen ikke er forvarmet, kjøles kaffen raskt ned. Hell ønsket mengde vann i kannen og kok opp vannet til kaffen. En skala kan plasseres på kannen mens du fortsetter for å oppnå de beste resultatene. Sørg for at kaffen er godt våt ved å røre den et par ganger. Hold stempelet i øvre posisjon slik at kaffen kan brygges. Jo lenger kaffen brygger, desto grovere blir malingen. For grovere eller finere sliping justeres infusjonstiden.

Post a Comment